Pages Navigation Menu

Kirkekonsert med Stein og Christian Ingebrigtsen

Kirkekonsert med Stein og Christian Ingebrigtsen

Fredag 14.juni ønsker Bygdaliv velkommen til en ny kirkekonsert i Haltdalen kirke – denne gang med Stein, Christian Ingebrigtsen. Vi er så heldige at vi får med en gjest til, nemlig deres sønn og bror, Martin Ingebrigtsen.


Bli med på en musikalsk reise gjennom to innholdsrike karrierer, når den nært beslektede duoen fyller kirka med sine flotte stemmer, lune fremtoning og fine tekster.
Mr.Norsktoppen
En vil anta at det dukker opp mye nostalgi, hos den eldre garden av publikummere, når de hører navnet Stein Ingebrigtsen.
Med slager etter slager til topps på Norsktoppen, endte han opp med å få kallenavnet «Norsktoppkongen», og står fortsatt som en av landets mestselgende artister gjennom tidene.
Med sine 50 år som plateartist, suksess på seks ulike språk og fine stemme, er det bare å glede seg til Mr.Norsktoppen byr på konsert sammen med sønnen 14.juni.
Verden rundt med A1
Christian er vel for de fleste mest kjent gjennom den eventyrlige karrieren i det britiske popbandet A1. De har reist verden rundt med utallige hits, vunnet både Brit Award og MTV Award og solgt over 10 millioner album. A1 slapp for øvrig ny singel høsten 2018, og var på Asia-turné før Christian returnerte til Norge igjen med den populære turnéen Julenatt.
Christian har også rukket å nå 20 år som suksessfull artist, og nådd opp til både gull og platina som soloartist.
Billetter til konserten selges i Haltdalen sparebank og på bygdaliv.hoopla.no til kr 400,-
Velkommen til en musikalsk opplevelse med to folkekjære og rutinerte artister!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *