Pages Navigation Menu

BYGDALIVS JULEGAVETIPS – RITA ERIKSEN SYNGER EVA CASSIDY

BYGDALIVS JULEGAVETIPS – RITA ERIKSEN SYNGER EVA CASSIDY

Over Norge og Bygdaliv i Haltdalen presenterer:
«SONGBIRD» – RITA ERIKSEN SYNGER EVA CASSIDY

I år har vi gjort en ny vri fram mot Bygdalivs sommerkonsert. I stedet for å holde artisten hemmelig til langt inn mot påske, så slipper vi  nyheten om artisten flere måneder i forveien, nettopp fordi vi i år ønsker å gi folket en gyllen mulighet til å kjøpe billetter som julepresang.

Rita Eriksen inntar Haltdalen kirke under Bygdaliv 17. juni 2016. Konserten starter kl 21.00

Billetter kan kjøpes til kr: 350,- fra 9 .november i Haltdalen sparebank, eller på tlf: 93630542

rita-org-rgb-lite
Den Store Stemmen står i fokus når Rita Eriksen synger seg inn i Eva Cassidys sjelfulle, musikalske univers. I denne konserten får vi endelig oppleve Rita Eriksens fulle register – slik hele Norge stemte henne fram som den første vinneren av NRKs Stjernekamp.

Med sin klokkeklare røst bergtok Eva Cassidy en hel verden med sine tolkninger av nyere amerikanske klassikere fra 1960-, 70- og 80-tallet. Rita Eriksen er en beslektet sjel. Hun vokste opp i samme tiår som Eva Cassidy og har hentet inspirasjon i det samme musikalske landskapet – fra soul til blues, folkemusikk til pop.

Bundet sammen med paralleller fra sine respektive liv og musikalske forbilder byr Rita Eriksen i denne konserten på klassikere som Fields Of Gold, Over The Rainbow, God Bless The Child, What A Wonderful World, Time After Time, Chain Of Fools og selvsagt Songbird.

La ikke sjansen gå i fra deg – opplev Rita Eriksen i Haltdalen kirke, fredag 17.juni 2016

Arr. Bygdaliv

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *