Pages Navigation Menu

Hageparty i Gammelgården – med åpning av Armfeltutstilling i museet

Hageparty i Gammelgården – med åpning av Armfeltutstilling i museet

Foredrag om Armfelts arme, åpning av Armfeltutstilling og Bygdaliv, kortreist og lokal mat av saftige hamburgere fra Flatberg-gård på grillen og noe godt å drikke til. Dette er bare noe av det du kan få med deg ved Gammelgårdens hageparty, fredag 15. juni.

Gammelgårdens hageparty er en fin oppladning for den som har tenkt seg videre på konsert, og like fullt en fin opplevelse om du ikke skal på konserten.

Området åpner klokken 18, og vil starte med foredrag av Geir Pollen, forfatteren av boken Armfelts arme.

Ordfører Jan Håvard Refsethås, vil åpne Armfeltutstillingen og erklære starten på Bygdaliv 2018. Det vil være kåring av årets Haltdaling og åpent for besøk i det nye museet. Det Holtålske skiløperkompani og musikkorpset vil også delta ved Gammelgården.

Lapwingutstillingen og den nye Armfeltutstillingen vil være åpen for publikum etter den offisielle åpningen.

Salg av mat og drikke med alle rettigheter og åpent antikvariat.

Velkommen til en trivelig sommerkveld i Gammelgården!

————————————————————————————————————————————————————–

Foredrag om boken Armfelts armè

Geir Pollen er en prisbelønt forfatter og oversetter. Han har gitt ut en rekke romaner og diktsamlinger, og er nominert til både Brageprisen og Nordisk Råds litteraturpris.

Pollen gav i 2016 ut boken «Armfelts armè». Boken fikk terningkast 6 hos en rekke store anmeldere, og er en sterk og faktatro beretning om det svenske felttoget i Norge som endte i tragedie. Geir Pollen holder foredrag før åpningen av Armfeldtutstillingen i Galleri Gammelgården.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *