Pages Navigation Menu

Hageparty i Gammelgården

Hageparty i Gammelgården

Åpning av Bygdaliv 2017, grillet Lammesaté og kjentmannsprøve – dette er bare noe av det du kan få med deg i Gammelgården fredag 16.juni.

Det er lagt opp til god stemning når Gammelgårdens område arrangerer hageparty før konserten. Fin oppladning for den som har tenkt seg videre på konsert, og like fult en fin opplevelse om du ikke skal på konserten.

Området åpner klokken 18. Det anbefales å teste ut hva langgrillen har å by på, da det i år er satt sammen en egen grillmeny med smak av sommer. Det vil bli salg av mat, kaffe, vin og øl.

Inne i Galleriet blir det utstilling av gammelt håndtverksutstyr, og du kan også gi deg i kast med Gammelgårdens eget «rebusløp» – kjentmannsprøve av Gammelgårdsområde. Antikvariatet er åpent for den som vil trekke seg tilbake, enten med en god bok, eller på jakt etter en klassiker.

Gammelgårdens turnering i hesteskokast starter denne kvelden. En konkurranse som du vil finne igjen ved samfunnshuset på lørdag og med egen finale søndag, på Saga camping.

Hovedpremien i hesteskokastingen er en 32’ flatskjerm- TV sponset av Euronics Røros til en verdi av 3200,-, så det er bare å trene opp kastearmen.

Åpningstalen holdes kl 19.30 av Anne Berit Aunøien Gravvold.

Velkommen til en trivelig sommerkveld i Gammelgården!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *