Pages Navigation Menu

Innholdsrik markedsdag, lørdag 16.juni

Innholdsrik markedsdag, lørdag 16.juni

Alt ligger til rette for en trivelig dag ved Haltdalen samfunnshus, lørdag 16.juni. Kos deg med god mat, bli underholdt og nyt folkelivet.

Auksjon

Auksjonariusene Anders Grøtt og Gudbrand Rønning fra Fjellauksjoner svinger igjen auksjonsklubba og lager god stemning inne i Samfunnshuset fra 11.00-14.00. Åpent for visning fra kl. 10.00.

Stortelt med tradisjonsmat, underholdning og mattorg

Ute i storteltet selges tradisjonsmat og annet godt. Tradisjonsmaten er levert av Kaffekråa og består av saltkjøtt og hempølse med kålrabistappe og løksaus.  Alle rettigheter i baren fra klokken 12.00- 01.00. Kaffemat og annet godt finner du inne i restauranten og ute på mattunet, så alt er lagt til rette for at du skal bruke minst mulig tid på å stå i kø. I mattorget blir det også muligheter for å kjøpe med seg gøk hjem. Det vil bli underholdning fra scena i teltet gjennom dagen, så det er bare å benke seg ned.

Når selve markedsdagen er over, holder storteltet fortsatt på stemningen, så her er det bare å be med seg venner og kjente, og kose seg i hyggelige omgivelser.

Revy

Kl 19.30 står revvygjengen klar med premieren på sin nye Haltdalsrevy, så dette må vi jo bare få med oss.

Det vil også bli mulighet for å få med seg forestillingen på søndag. Nærmere tidspunkt vil bli annonsert, samt at gjengen stiller seg åpen for to forestillinger på søndag hvis etterspørselen er stor.

Billetter selges på dagtid i korpsets isbod ved mattorget, og ved inngang før forestillingen.

Det vil bli salg i pausen, med alle rettigheter!

Dørene åpnes kl. 18.00

Voksne: kr 250.-

Barn : kr 100.-

Pubkveld i stotelt

Fra kl. 21.00 huser teltet pubkveld. Perry og Persa bidrar med live-musikk fra kl. 22.00.

Kos deg med en innholdsrik dag ved samfunnshuset!

Gammeldags marked med boder, stands og yrende liv

Det vil selvfølgelig være boder og stands samfunnshuset. 4-H gleder også dette året den yngre garde med varierte aktiviteter i sin Lavvoby. Det vil komme et godt utvalg dyr å se og kose på, og det vil i tillegg finnes mange aktiviteter, konkurranser i støvvelkast og hesteskokast, og leker rundt omkring på markedsområdet. Vårt mål er at det skal være trivelig å bevege seg rundt på markedsplassen, og vi tror den skal romme noe for enhver smak.

I årets boder finner du:

Ivrig 4-H – Godisbod

Aune trevarer

Bergstaden bygg

SyNåla

Svanhilds lemser

Per’s Flatbrød

Haltdalen sparebank

Fiskekaker, klippfisk og diverse håndarbeid

Holtålen husflidslag

Inger Astri Andreassen – Håndarbeid

Solveig Trotland – Håndarbeid

Rolf Kontur og Saging

Andrè’s bu – Nederlandske oster

Vinyl dèsign

Utsanee – Thaimat

9.klasse – Syltetøy og saft

I mattorget «Spiskammerset» vil du kunne kjøpe varer som gøk, is, fjorårets «hit» Nederlandske poffertjes med Haltdalsis, pølse og annen kaffemat.

På standområdet kommer blant annet: Alveskogen minizoo, Scooterklubben, 4-H, NMK Gaula, Salmaker, Jeger og fisk, Berit Mostue og Ålen veteranklubb.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *