Pages Navigation Menu

Kirkekonsert med Henning Sommerro og Jon Pål Inderberg -i samarbeid med Haltdalen mannskor….og gitarist Skjalg Raaen

Kirkekonsert med Henning Sommerro og Jon Pål Inderberg -i samarbeid med Haltdalen mannskor….og gitarist Skjalg Raaen

 

Billettsalget er i gang! Forhåndssalg av billetter foregår fra Haltdalen sparebank, og filialene i Ålen og på Singsås. Konserten starter 13.juni kl 19.00 i Haltdalen kirke. Billettpris kr: 300,-

Både konsertpublikum og andre er velkommen til hageselskap med god stemning i Gammelgården etter konserten!

Sommerro og Inderberg tar i sitt konsertprogram primært tak i de norske folketonene og forsøker på en personlig måte å kombinere folketonenes universelle liv med egne komposisjoner. Improvisasjon med både alvor og skjemt, står sentralt i deres musikalske presentasjon.

Henning Sommerro uttrykker seg i et landskap på tvers av de fleste musikalske grenser. Det meste av tiden går med til frilans komponering og arrangering, samt undervisning ved Musikkonservatoriet i Trondheim.

Komponisten Sommerro beveger seg fra den enkleste vise til opera. Hans bakgrunn som utøver er mangfoldig. Han begynte som rock/pop-musiker og tok samtidig utdanning som kirkemusiker. Sommerro har samarbeidet med forskjelligartede musikere som Hans Rotmo og Cheour Gregorianne de Paris.

John Pål Inderberg er en allsidig saxofonist med sans for et spontant musikalsk uttrykk. Han kombinerer mange stiluttrykk blant annet i samarbeid med norske og amerikanske jazzmusikere. Hans sopran- og barytonsaxofon kan høres på en lang rekke plateinnspillinger. To ytterpunkter blant Inderbergs medmusikere kan være Lee Konitz og Øystein Dolmen. Ved siden av sin utøvende virksomhet, er Inderberg professor ved jazzlinja i Trondheim.

Haltdalen mannskor er vel kjent for de fleste og er under dirigent Tore Reppe kjent for sin allsidighet. De står på tampen til å reise på korkonkurranse i Brønnøysund helga etter Bygdaliv, og vil under kirkekonserten servere noen flotte nasjonalromantiske sanger fra korkonkurransens repertoar.

I tillegg til Sommerro, Inderberg og mannskoret er det nå også offentliggjort at Skjalg Raaen,fast gitarist i Åge Aleksandersen’s «Sambandet»,blir med på kirkekonserten, så det skal virkelig ligge til rette for en spennende konsert.

(pressefoto)

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *