Pages Navigation Menu

Kirkekonsert med sterke sangkrefter

Kirkekonsert med sterke sangkrefter

Bygdaliv i Haltdalen ønsker velkommen til en ny kirkekonsert i Haltdalen Kirke. 

Are Hembre bestemte seg for å bli sanger som ni-åring. Å formidle ord og følelser til ettertanke, lage gode opplevelser og spre glede. -Det er det sang dreier seg om.
Are er født i 1992 og er i dag bosatt i Trondheim og Oslo. Are startet tidlig sin sangkarriere og har i dag sunget på utallige oppsetninger, konserter og andre arrangementer siden.

Rein Alexander reiste rundt i hele Norge og verden over allerede som sølvgutt i NRK’s guttekor. Sang og musikk stod sentralt i Rein Alexanders oppvekst, og hans profesjonelle karriere har vært en naturlig progresjon av hans alltid fulle hengivenhet til musikken. Han en skolert og selvlært, rutinert formidler og tolker av mange musikalske stilarter, og som han selv sier, forsøker han hele tiden å utfordre seg selv, noe han mener er nøkkelen til alltid å ville synge mer.

Sigrid Haanshus oppdaget allerede som 8-åring at folk ble stille og lyttet når hun sang. Filmen «Phantom of the Opera» inspirerte henne til å øve inn sin første musikalslager «Think of me». I 2011 ble hun valgt ut som barnesolist til Stephen Brandt-Hansen sine julekonserter på Trøndelag Teater.
I 2015 deltok Sigrid i Norske talenter, hvor hun fikk Norges første «Gullknapp» for sin fremførelse av «I dreamed a dream» fra Les Misèrables. Videoen med hennes gullknapp-audition er en av de mest populære fra Norske talenter noensinne. «Gullknappen» sendte Sigrid direkte til semifinalen, og derfra tok publikum og dommerne henne videre til finalen

Trond Hustad er opprinnelig fra Steinkjer, men bor i dag i Trondheim. Trond har klassisk klaverutdannelse ved musikkkonservatoriet NTNU og deretter over 25 år bak seg som frilansmusiker, arrangør og komponist. Rundt 20 år av disse har han delvis vært på turne i inn- og utland med rockebandet Stage Dolls.

 

Foto av Are og Alexander: Eir- Jørgen Bue

Foto av Sigrid: Lasse Berre

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *